Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,26 Ft
Euró
393,23 Ft
Font
468,65 Ft
Bitcoin
63,299 $

Kápás Boglárka üzenete Párizsából: „Lesz, ami lesz, mindent bele fogok adni”

Kapás Boglárka már jobban van, de nyilvánvalóan nem 100%-os formában állhat majd oda a rajtkőhöz szerdán.

...svg content...Fotó: A 6. helyezett Kapás Boglárka a nõi 200 méteres pillangóúszás döntõje után a dohai vizes világbajnokságon 2024. február 15-én. A magyar úszónõ a 6. helyen végzett. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ennél azonban fontosabb, hogy képes lesz úszni, miután igencsak aggasztó hírek jelentek meg róla. Megbetegedett Párizsban, az olimpiai faluban, aminek részletei nem ismertek, de még hányt is, nemcsak lázzal küzdött.

Boglárka videóüzenetben mondott köszönetet azért, hogy ilyen sokan gondoltak rá és kívántak neki jobbulást Azt mondja, megkapta az erőt, amit küldtek neki az emberek, és már sokkal jobban van, mint 24 órával korábban. Kiderült, hétfőn még egész nap hőemelkedése volt, és nem titok, a kedve sem lehetett a helyén amiatt, ami érthető. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Kedd reggel azonban másképpen ébredt, és úgy érzi, képes lesz szerdán versenyezni. Biztos abban, hogy ez az egész kissé legyengítette, amit próbál kizárni, arra gondol, hogy mindez meg sem történt.

Hangsúlyozta, várja már, hogy újra ússzon, pályafutása utolsó olimpiáján. „Lesz, ami lesz, mindent bele fogok adni, és értetek fogok úszni.”