Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Hosszú Katinka szerint Milák Kristóf edzője hatalmas hibát követett el

Az Iron Lady Milák Kristóf védelmére kelt edzője ellenében.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hosszú Katinka a Eurosport Bonjour Paris című elemzőműsorában megvédte Milák Kristófot, akit szerinte rossz helyzetbe hozott az edzője azzal, hogy nyilvánosan beszélt az edzettségi állapotáról. Pár napja pedig arról érkezett hír, hogy egyes források szerint Virth Balázs immár több mint egy hete nem látta világhírű tanítványát.

Szombaton viszont fény derült rá, hogy nincs ok az aggodalomra, az úszó ugyanis már megérkezett Párizsba. A csatorna műsorában egyébként a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú és a kétszeres paralimpiai bajnok Pásztory Dóra is azon a véleményen volt, hogy ilyenkor védeni kellene a sportolót, hogy megtalálja az örömöt az úszásban. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Hangsúlyozták Milák eddigi teljesítményét visszatérése óta, Hosszú pedig úgy fogalmazott: „Az én véleményem szerint Milák edzője hatalmas hibát követett el azzal, hogy elmondta a világnak, hogy nincs jó formában. Ez olyan helyzetbe helyezte Kristófot, ami nem előnyös az olimpia előtt, és a riválisaival szemben sem előnyös”.

Majd azzal folytatta: „Szerintem a sportolók körüli emberek feladata nem az lenne, hogy ilyesmit csináljanak”. A műsorvezető ezt követően igyekezett csillapítani az indulatokat, mondván, ez egy érzékeny téma, egyúttal úgy látta, hogy Hosszú és Pásztory is elég szenvedélyesen érez az ügyben – szúrta ki az RTL az Eurosport beszámolóját.

De arról is beszámoltunk korábban, hogy Hosszú Katinka megerősítette, meghívták táncolni a Dancing With The Stars-ba. A háromszoros olimpiai bajnok úszó egyszerűen imád táncolni, de ezt eddig csak közönség nélkül, otthon, a négy fal között tette meg. A TV2 azonban már megkereste, szerepelne-e a táncos tévéshowban.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.