Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,85 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
468,55 Ft
Bitcoin
63,125 $

Ungvári Attila győzelemmel nyitott a párizsi olimpián

Ungvári Attila cselgáncsozó is pályára lépett a párizsi olimpián, amit nagy érdeklődéssel fogadtak a közönség soraiban helyet foglalók, hiába délelőtt rendezték meg az első meccseket.

...svg content...Fotó: Ungvári Attila (fehérben) a Nugzari Tatalashvili (Egyesült Arab Emírségek) elleni küzdelemben a férfi 81 kg-os súlycsoport harmadik fordulójában az olimpiai kvalifikációs Grand Slam-cselgáncsversenyen a Papp László Sportarénában 2022. július 9-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Európa-bajnoki bronzérmes magyar cselgáncsozó egy rendkívül tapasztalt versenyző, aki október végén lesz 36 esztendős. Hiába 35 éves, még mindig magas szinten van, és minden oka megvan az ellenfeleknek arra, hogy tartsanak tőle, már csak a tapasztalata miatt is.

Ungvári ellenfele a kazah Zsubanazar volt, akit komolyan kellett vennie, hiába tartották őt az esélytelenebbnek. Nagyon megfontoltan vágtak neki a versenyzők a mérkőzésnek, nehezen találták egymáson a fogást, így bármi benne lehetett a pakliban. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Végül aranyponttal ment tovább Ungvári, aki a vártnál egy nehezebb küzdelmen van túl. A legfontosabb, hogy ott van a következő körben, és esélyes az éremre a legjobb 16 között.