Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Kerékpáron mutatta meg aktuális formáját Tóth Gabi (fotók)

Tóth Gabi kerékpáron is jól mutat, ami az egyik új hobbija lehet, főleg ebben a csodálatos időben és tájakon.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi valószínűleg akkor is folytatná az éneklést, ha milliárdokat nyerne a lottón, maximum többet utazna, mert az elfoglaltsága miatt erre nem jut sok idő számára. Márpedig utazni a világ egyik legjobb dolga, és ezzel sokan egyet tudnának érteni.

Valószínűleg Gabi is, aki csak úgy ragyog a szerelemtől, jó ránézni, hogy valaki ennyire boldog. Nemrég pedig mély vallomást tett szerelme, Papp Máté Bence, aki sokakat meghatott ezzel, nemcsak élete párját, a híres énekesnőt. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Lassan a családalapításra is készen állnak, senkit nem lepne meg, ha a következő években saját családjuk lenne. Gabi maximálisan nyitott arra, hogy legyen még egy gyermeke, míg Máté arra, hogy édesapává váljon, amit régóta gyakorolhat, mert gyerekekkel is foglakozik az óráin, és remekül végzi a munkáját.

Gabi más formában van, mióta maga mögött hagyta a házasságát. Hogy ennek köze van-e a válásához, nem tudni, de amikor boldoggá válik az ember, az természetesen a formáján is megmutatkozik, és igen hamar.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.