Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Beismerte tettét a rendőrség előtt a gyereket felrúgó karateedző

Szabadlábon védekezhet a gyermekbántalmazó karateedző, akire akár súlyos ítélet is várhat, sokan szeretnék, ha börtönbe kerülne, miközben egészen megdöbbentő dolgokat állítanak róla.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Rengetegen háborodtak fel azon is, amikor kiderült, hogy a karateedző a kisgyermek felrúgás után elment nyaralni a családjával. Ezt azzal tetézte előtte, hogy csak a felvételek után kért bocsánatot, ami ezek még csak annyit sem ért, mintha azt azonnal tette volna meg.

Nem tette meg, napokon át hallgatott, és miután a felvételeken jól látszott, hogy ő szerepel rajta, nem volt visszaút. Azóta a volt barátnője azt állította, megverte őt, amit nem egy tanúval tud bizonyítani, hiába állítja, nem igaz, amit állít. Egy másik nő pedig az arcát és a nevét vállalva adott interjú a TV2-nek, és közölte, megerőszakolta őt.

Időközben hazatért a karateedző, és a rendőrségre ment, ahol már várták. Korábban hangsúlyozta, nincs szökésben, és ha visszatér Magyarországra, első dolga lesz a rendőrség szolgálatára állni.

Ez megtörtént, gyanúsítottként hallgatták ki, ami után bejelentették, az edző beismerte tettét. Jelenleg szabadlábon védekezhet, míg a rendőrség szakértők bevonásával továbbra is vizsgálja az eset körülményeit.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.