Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,283 $

Call of Duty: Warzone – ismét csalók lepték el a játékot, tajtékzik a játékosközösség

Ismét csalók lepték el a CoD-ot, a fejlesztők pedig úgy tűnik, képtelenek megoldani a helyzetet.

...svg content...Fotó: Activision
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő

Miután az Xbox Game Passon is debütált a Modern Warfare III, látványos növekedésnek indult a csaló incidensek száma a Call of Duty: Warzone-ban, olyannyira, hogy sok Warzone-játékos mostanra teljesen játszhatatlannak minősítette a játékot.

Az újabb széles körű felháborodás oka, hogy a csalók kihasználják az Xbox Game Pass által biztosított könnyű hozzáférést a csalás elleni intézkedések megkerülésére. Mint ismert, nem új keletű dolog a csalás problémája a Call of Duty franchise-ban, amiért gyakran ekézik is a fejlesztőket, mondván, semmit sem tesznek ellene. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

A szóban forgó csalások a célzást leegyszerűsítő aimhackektől kezdve az ellenséges pozíciókat felfedő wallhackekig terjednek, ami igen tisztességtelen előnyhöz juttatja a csalókat, és fokozott frusztrációt eredményez a tisztességes játékosok körében.

Noha a CoD fejlesztői rendszeresen új csalás elleni rendszereket vezetnek be a probléma leküzdésére, amikről rendszeresen be is számolnak, a csalóknak valahogy mégis mindig sikerül alkalmazkodniuk és új módszereket találniuk arra, hogy megkerüljék ezeket.

Babe wake up new cheating strategy just dropped!!!
byu/DylanCodsCokeLine inCODWarzone

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.