Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,283 $

Nagyon különleges figura debütál a Hasbro jóvoltából, a Star Wars Jedi: Survivor alapján készült

Ez az, amire minden rajongó várt!

...svg content...Fotó: Unsplash/Daniel K CheungA kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Game Rant exkluzív leleplezéséből derült ki, hogy a Hasbro megalkotta, új Star Wars Vintage Collection Jetpack Trooper figuráját. A hamarosan megjelenő, az elsöprő népszerűségre szert tett Star Wars Jedi: Survivor által inspirált különleges, gyűjtői figura a tervek szerint 2024 végén kerül a boltok polcaira.

Mint ismert, a gyártó immáron több mint három évtizede készít licencelt Star Wars játékokat, az évek során létrehozott és kedvelt játékcsalád egyike pedig a Star Wars: The Vintage Collection, mely a 70-es és 80-as évek végi Kenner Star Wars figurákat utánzó, retro csomagolású, részletgazdag figurákból áll. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

A gyűjtők legnagyobb örömére pedig eme egyre csak bővülő termékcsaládnak egy újabb tagját jelentették be a Star Wars: The Vintage Collection Jetpack Trooper formájában. Az exkluzív jelentés szerint az új figura a Star Wars Jedi: Survivor című film névadó ellenségeinek dizájnján alapul.

A VC #334 azonosítószámmal ellátott modell 9,5 centiméter magas, és kapásból két kivehető tartozékkal érkezik: egy blasterrel és egy rövid hatótávolságú booster packkel.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.