Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megható közös fotó Tóth Gabi kislányáról és Mikes Annáról

Mikes Anna és Tóth Gabi kislánya között láthatóan szoros a kapcsolat, nagyon jóban vannak egymással, aminek az énekesnő is örülhet.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata töretlen, nagyon szeretik egymást. Időről időre velük kapcsolatosan is szárnyra kelnek bizonyos pletykák, de hiába, mert továbbra is együtt vannak, közösen tervezik a jövőt.

Csak idő kérdése lehet, mikor alapítanak közös családot, annyira passzolnak egymáshoz. Anna nagyon-nagyon jól bánik a gyerekekkel, és nemcsak amiatt, mert jó érzéke van hozzá, hiszen részben ez a szakmája. Soron kívül Elvenné a szavazati jogot a Jobbik azoktól, akik nem járták ki a nyolc osztályt

Pedagógusként tanítja a gyerekeket táncolni, igazi profi, akire nyugodt szívvel bízhatjuk a kicsiket. Látható módon szoros a kapcsolat közte és Tóth Gabi kislánya között, aki szintén velük tartott Törökországba a nagy nyaralásra.

Ez számára is nagyon nagy élmény lehetett, az alább látható fotókat pedig nem kell magyarázni. Jó látni azt, hogy Gábor szerelmének ennyire fontos a kislánya, az, hogy jó kapcsolatban legyenek, és közös élményeket sz erezzenek.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.

Meghalt egy csecsemő a francia partoknál

Egy menedékkérőket szállító hajó süllyedt el a francia partoknál, aminek következtében életét vesztette egy csecsemő.

Eltiltották az olasz vízilabda-válogatottat a magyarok elleni olimpiai botránymeccs után

Mindez azt jelenti, hogy az olasz válogatott nem indulhat a világkupában, amelynek divíziós I-es tornáját Újvidéken rendezik, többek között a magyar válogatott részvételével.