Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
393,98 Ft
Font
468,91 Ft
Bitcoin
63,682 $

Márton Anna megkezdte a menetelését Párizsban, simán nyert

Márton Anna is megkezdte az olimpiai szereplését Párizsban kardvívóként Paredes Torres ellen hétfő reggel.

...svg content...Fotó: Vitályos Eszter kormányszóvivõ (k) Márton Anna, Szûcs Luca, Battai Sugár Pusztai Liza (b-j) kardvívók társaságában az olimpiára készülõ vívóválogatott tagjaival a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban 2024. július 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Márton Anna és Paredes Torres nagyon intenzíven kezdett, egymást érték a szúrások. Egyikük sem várt a másikra, nagyon gyorsan érkeztek a tusok, és noha a venezuelai versenyző nem kezdett rosszul, a magyar klasszis megmutatta, ki az úr a háznál.

Anna korábban sokat bajlódott a térdével, ebből viszont most nem sok látszott. Meglehetősen magabiztosan vívott a kezdeti bizonytalanság után, és a szünetben máris 8-3-ra vezetett Márton. Úgy tűnt, nem lehetett kérdés, hogy ki győz, majd a nagyobb előny szép lassan tovaszállt. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Paredes Torres nem adta fel, addig Márton Anna rossz ütembe került, és sorra vesztette el a tusokat. A második szünet végére már csak két tus volt az előnye 12-10-nél, amikor ismét fordult a kocka, és végül 15-10-zel küldte haza az ellenfelet, bejutván a legjobb 32 közé.

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.