Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
393,98 Ft
Font
468,91 Ft
Bitcoin
63,682 $

Nadal elárulta, mit gondol Fucsovicsról

Nadal igen elismerősen nyilatkozott Fucsovicsról, akit kiváló teniszezőnek tart, nagy párharc volt az övék a párizsi olimpián.

...svg content...Fotó: A spanyol Rafael Nadal Fucsovics Márton ellen játszik a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi tenisztornája egyes versenyének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2024. július 28-án. Rafael Nadal 6:1, 4:6, 6:4-re győzött. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nadal annak ellenére vállalta a párizsi olimpiát, hogy nem teljesen egészséges. A Fucsovics elleni mérkőzésen is kötés volt a combján, de már a pénteki ceremónia ideje alatt látni lehetett, nem 100%-os a mozgása.

Végül összeszedte magát Fucsovics ellen, aki a meccset megelőző 48 órában nemigazán tudott edzeni. Hatalmas párbajt vívtak egymás ellen vasárnap Párizsban, és egy közel 2,5 órás mérkőzés végén Nadal örülhetett, bár az is benne volt a pakliban, hogy kiejti őt a magyar teniszező. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Nadal, akire a 24-szeres Grand Slam-tornagyőztes Novak Djokovic vár a 32 között, a mérkőzést követően azt mondta, nagyon tisztelte Fucsovicsot. Nemcsak tisztelte, hanem keményen bele is állt a mérkőzésbe, és ennek köszönhetően magabiztosan kezdhetett.

„Amikor kicsit elveszítettem a ritmust, az intenzitást, és a játékom színvonala romlott, akkor kezdett el ellenfelem jól játszani, és nyomást helyezett rám. Jól meccset játszottunk, szorosat.” – nyilatkozta Nadal, majd nem sokkal később Fucsovics ismét pályára lépett, ezúttal párosban Marozsán oldalán.

Liner/MTI

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.