Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,28 Ft
Bitcoin
64,595 $

Berki Krisztián: „Mit akar egy nő?”

Berki Krisztián egy igen érdekes beszélgetésben vett részt, többek között hölgyek társaságában is, akikkel közösen arra a kérdésre próbált választ találni, hogy valójában mit akar egy nő.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Berki Krisztián egy igen érdekes beszélgetésben vett részt, többek között hölgyek társaságában, akikkel közösen arra a kérdésre próbált választ találni, hogy valójában mit akar egy nő.

A LifeTV műsorában Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián ült egymás mellett, szemben a vendégekkel, akik között a Barátok közt egykori egyik legnagyobb sztárja is helyet foglalt. Fodor Zsóka színművésznő egy teljesen más generációt képvisel, ugyanakkor nagyon hasznos élettapasztalatokkal rendelkezik. Soron kívül Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

A „Bréking” című műsor minden hétköznap 17 és 22 órától várja a nézőit a LifeTV-n, ahol a legutóbbi témák között szerepelt az is, hogy a nők milyen helyzetben vannak jelenleg Magyarországon. Krisztián közben arra próbált rájönni, hogy vajon mit akarhat egy nő.

A kérdés távolról sem olyan egyszerű, így a válasz sem. Zsuzsa és Krisztián nem teljesen értettek egyet, miután Magyarország egyik legnagyobb médiaszemélyisége a „biztonságot” kezdte el hangsúlyozni, ami a nők számára kissé félreérthető is lehet.

Krisztián kitartott azon véleménye mellett, hogy az „anyagi biztonság” nagy szerepet játszhat egy nőnél, független attól, hogy ez még távolról sem jelenti azt, hogy a nő a pénzt részesítené előnyben.

A mai világban pedig sokkal több az olyan nő, akik komoly karrierrel rendelkeznek, de ennek is megvannak a hátulütői, így ez egy örök körforgás marad, de valamiért rendre őket érinti hátrányosabban a kérdés.

Sarka Kata megállíthatatlan, és közben őrületen fitt: semmi felesleg nincs rajta

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.