Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
393,98 Ft
Font
468,91 Ft
Bitcoin
63,682 $

Fucsovics még csak edzeni sem tudott a Nadal elleni meccs előtt

Fucsovics és Nadal sem volt 100%-os fizikai formában a párizsi olimpia mérkőzésen,a mi közel 2,5 órán át tartott.

...svg content...Fotó: Fucsovics Márton (j) gratulál a gyõztes Rafael Nadalnak a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi tenisztornája egyes versenyének elsõ fordulójában játszott mérkõzésük után a párizsi Roland Garros Stadionban 2024. július 28-án. Rafael Nadal 6:1, 4:6, 6:4-re nyert. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fucsovics és Nadal nagyon nagy meccset vívtak egymással Párizsban, amit végül a spanyol legenda húzott be. Sérülés és kor ide vagy oda, még mindig klasszis, de az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a magyar kiválóságunk nem nagyon tudott edzeni az elmúlt két napban, és ez sokat számít.

„Talán Isten adta ezt a lehetőséget nekem, hogy Nadal ellen is megmérethettem magam, így most már tényleg kipipálhattam a legjobb hármat” – fogalmazott az M4 Sport kérdésére Fucsovics a mérkőzést követően Soron kívül Mesés napsütés vár ránk a hétvégén, csak pár felhő boríthatja az eget

„Az tény, hogy nagy élmény és megtiszteltetés volt Nadal ellen játszani, de mint látszódott, a végsőkig küzdöttem. Az elején nagyon lassan kezdtem és ő nagyon jól játszott. Én az elmúlt két napban nem is nagyon tudtam edzeni, ma ütöttem először, úgyhogy nem volt könnyű felvenni a ritmust.”

Fucsovics szerint a második szettben már messze felszabadultabb volt, és szép lassan belejött a játékba, aminek meglett az eredménye, kevésen múlt, hogy kiejtse Nadalt Párizsban. „A második szettben sokkal felszabadultabb voltam, kezdtem belejönni a játékba, összességében pedig egy jó meccs volt”

Liner/MTI

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.