Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,190 $

Tűz Székesfehérváron: egy fiatal lány kiugrott a lakásból, súlyos sérülést szerzett

Emellett tűz ütött ki egy 13. kerületi házban is.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hajnalban tűz ütött ki a székesfehérvári Almássy-telep egyik négyemeletes házának tetőtéri lakásában. Az épületből 16 lakót menekítettek ki, a tűzoltók jelenleg is a helyszínen vannak, a tűzvizsgálati helyszíni szemle zajlik. Környékbeliek szerint egy fiatal lány a tűz elől menekülve kiugrott a lakásból, de fára-bokorra esett.

Az Országos Mentőszolgálat a Fejér Vármegyei Hírportálnak, a feol.hu-nak megerősítette: a helyszínről egy fiatal nőt szállítottak súlyos sérülésekkel kórházba. De Cser-Palkovics András polgármester is azt közölte, hogy súlyos sérültje van az esetnek, az épület pedig komoly károkat szenvedett, egyúttal a sérülteknek, érintett családoknak mielőbbi felépülést, talpra állást kívánt. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Mindemellett kiemelte, az önkormányzat minden lehetséges segítséget kész megadni a tűzben érintetteknek. A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint a lakás teljes terjedelmében égett, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a székesfehérvári és a pétfürdői hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották a lángokat.

Ám az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése alapján tűz ütött ki egy budapesti, XIII. kerületi házban is. Mint írják, egy kétszintes, Béke utcai épület első emeletén egy szoba gyulladt ki, s a lángok kicsaptak az ablakon is. A fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a tüzet, átszellőztetik a füsttel megtelt épületet és elvégzik az utómunkálatokat.

Két napja pedig tűzeset volt az egyik budapesti metróállomásnál, amit kiürítettek. Mint kiderült, Budapest XI. kerületében, a Bikás park metróállomásnál csaptak fel a lángok. A létesítmény földszinti, külső kupolájának szigetelése égett mintegy 3 négyzetméteren, ami miatt a tűzoltók megbontották a kupola borítását, majd megkezdték az oltást.

Ha őszi utazás, akkor OTP! Nagyot spórolhatunk, ha OTP-s kártyát használunk

Aki most tervez őszi utazást, annak nagyon hasznos lehet az OTP ajánlata.