Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Lady Gaga hihetetlen fellépése a párizsi olimpia megnyitójáról (videó)

Azok, akik Lady Gagára voltak kíváncsiak a párizsi olimpia megnyitóján, nemigazán panaszkodhattak, hozta a kötelezőt a világsztár.

...svg content...Fotó: Lady Gaga amerikai énekesnõ fellép a 2024-es párizsi nyári olimpia megnyitóünnepségén a Szajna partján 2024. július 26-án. MTI/AP/Luca Bruno
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az este fénypontja egyértelműen Celine Dion volt, aki valami egészen elképesztő, minőségi és egyedi produkciót nyújtott péntek este a párizsi olimpia megnyitóján. Mindezt úgy, hogy régóta gyötri egy súlyos betegség, mely elviselhetetlen izomgörcsöket generál a testében.

Végül minden rendben zajlott a megnyitó alatt, bár az eső és a sötét felhők kissé elvettek az élményből. Késő este azonban a fények játékával olyasvalamit kaptunk, amire nehéz szavakat találni, soha ezelőtt nem rendeztek ennyire látványos esti show-t, köszönhetően a technika fejlődésének is. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

A párizsi légtérzár is nagyon látványos volt azok számára, akik figyelemmel kísérték a műholdas képeket, míg Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere egészen exkluzív helyről nézte végig a nagy megnyitót, amit sosem fog elfeledni.

Lady Gaga volt az egyik sztárfellépő, aki meglepő módon már a show legelején letudta a koncertjét, míg Celine Dion annak végén tűnt fel. Gaga sem panaszkodhatott magára, mindent beleadott, érdemes újra és újra megnézni az előadását.

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.