Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón Celine Dion káprázatos visszatérése a párizsi olimpia megnyitójáról

Celine Dion egészen káprázatos teljesítményt nyújtott a párizsi olimpia megnyitóján, annak ellenére is, hogy súlyos betegséggel küzd.

...svg content...Fotó: Celine Dion kanadai énekesnő az Óda a Szerelemhez (Hymne a l’amour) című Edith Piaf számot adja elő a 2024-es párizsi nyári olimpia megnyitóünnepségén 2024. július 26-án. MTI/AP/Thibault Camus
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rossz időjárási feltételek ellenére rendben zajlott a párizsi olimpia nyitóünnepsége, mely órákon át tartott. Közben kiderült az is, mit okozott a párizsi légtérzár a megnyitó alatt, amit óriási készültség mellett rendeztek meg, több ezer rendőr és katona biztosításával.

Karácsony Gergely a helyi polgármester meghívására érkezhetett meg Párizsba, és gyakorlatilag a legkülönlegesebb helyről nézhette végig a megnyitót, amire valószínűleg nyugdíjas korában is emlékezni fog, káprázatos volt az esemény, különösen a késő esti órákban. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Számos sztár lépett fel, köztük Lady Gagával, aki ugyancsak nagy produkcióval rukkolt elő. Miután kiderült, a súlyos betegséggel küzdő Celine Dion szintén a fellépők között kapott helyet, még többen voltak kíváncsiak az eseményre, mely számos érdekességgel szolgált.

Mint az várható volt, a legendás énekesnő a finálén énekelt, amikor az olimpiai láng életre kelt. Dion pályafutása egyik, ha nem a legemlékezetesebb pillanata volt ez, amihez minden lelki, testi és mentális erejére szüksége lehetett az őt gyötrő ritka betegség miatt.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.

Kiderült, miért nem közlekedett az M3-as metró a Deák tér és Kőbánya-Kispest között

Nem balesetről, gázolásról volt szó, hanem valami egészen másról, ami miatt egy ideig nem közlekedett a M3-as metró teljes vonalon.