Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Elkészült Gáspár Evelin új frizurája a hétvégére

Gáspár Evelin semmit sem bíz a véletlenre, elkészült az új frizurája a hétvégére, ami melegnek ígérkezik, hamarosan visszatér a hőség.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin számára az idei nyár egészen különleges, talán soha nem utazott ennyit ilyen rövid idő alatt, nem beszélve a programokról, amiken részt vesz. Nagyon jól érzi magát, és jó formában is van, joggal lehet büszke arra, hogy így néz ki.

A kemény munka megtérül, legalábbis az esetek többségében, és Evelin sokáig küzdött azért, hogy magabiztossá váljon. Végül elérte azt a formát, amit megálmodott magának a hosszú évek alatt, és most épp ezért támadják, de igazán nem foglalkozik ezekkel az emberekkel. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Jobb is, nem érdemes időt fecsérelni azokra, akik csak támadnak, és sokan valóban a saját frusztrációjukat élik ki a hírességeken. Ez pedig már inkább kínos, már az idősebbek között is sokan vannak, akik egészen megdöbbentő dolgokat írnak, mondhatni szégyen.

Evelin is látja ezeket a véleményeket, viszont nem hátrál meg miattuk, inkább még jobb formába hozza magát. A frizurájára is nagy hangsúlyt fektet, ezúttal is a pénteki napra időzítette az újabb átalakulást, hogy tökéletesen fusson neki a hétvégének.