Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Váratlan időpontban lesz Kormányinfó ezen a héten, extra vendég érkezik

Azt követően, hogy Orbán Viktor összehívta a kormányt, meglehetősen váratlan időpontban tart Kormányinfót Magyarország kormánya.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Vitályos Eszter kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. július 8-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök kormányülést tartott csütörtökön. Általában ezt Kormányinfó követ, ami most sem lesz másképp, de ezúttal nem csütörtökön, hanem pénteken, és reggel.

Az esetek többségében szerdán ülésezik a kormány, de mivel erre most csütörtökön került sor, pénteken lesz Kormányinfó. Vitályos Eszter és Gulyás Gergely mellett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter is ott lesz az eseményen, aminek időpontja július 26. péntek, reggel 9 óra. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A Portfolio azt írja, Bóka János részvétele miatt nagy eséllyel szó lesz az uniós elnökség aktuális kérdéseiről. Emellett fontos téma lehet az ukrán olajügy, aminek kapcsán korábban Szijjártó Péter magyar külügyminiszter tett fontos bejelentéseket.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.