Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Pinkben tűnt fel Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Cecíliát nem először láthatjuk pinkben, ami remekül áll neki, abszolúte megy a karakteréhez.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Óriási előnyt jelent, ha egy nő ismeri a divatot, és mellette érzi is. Sokan vannak, akik ugyan megengedhetik maguknak a drágább viseleteket, mégsem öltöznek olyan csinosan, mert nincs érzékük hozzá.

akkor csak kattintsatok erre a linkre. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Ez egyfelől tanulható, másfelől velünk született érzék, ami Rogán-Gaál Cecíliában megvan. Ügyesen állítja össze a szettjeit, jól is érzi magát bennük, és közben ezzel együtt tippeket ad a követőinek, akik nincsenek kevesen.

Láthatóan az elegáns stílus az ő világa, ugyanakkor a sportos megjelenés sem idegen számára. Valamikor a kettőt ötvözi, most épp egy nagyon kis elegáns nyári szettet állított össze magának a hét közepére, ami remekül áll rajta.

Érdemes megnézni a kiegészítőket is, azok szintlén a helyükön vannak. A pink vászonnadrág és a szintén pink papucs abszolúte remek összhatást kelt a táskával, és a nyakékkel. Ha kíváncsiak vagytok Cecília látványos szettjére, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.