Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Bejelenti az RTL a Sztárbox új évadának nehézsúlyú versenyzőit

Eljött a nagy nap, amikor is bejelentik a Sztárbox új évadának utolsó súlycsoportját, a nehézsúlyú versenyzőket.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lassan teljessé válik a mezőny, miután már a női mezőny is ismert, benne többek között Schobert Larával, aki nagyon keményen készül. Hozzá hasonlóan Lola sem fogja vissza magát, 2-3 órás edzésekkel igyekszik a lehető legjobb formába hozni magát, hogy megnyerje a versenyt.

A férfiak mezőnyére sem panaszkodhatunk, Sárközi Ákos például Rácz Jenő nyomdokaiba lép, akivel hosszú évek óta vezeti A Konyhafőnököt az RTL-en. Mindketten sikeresek a szakmájukban, de most valami egészen más kihívás vár Ákosra, aki ugyancsak komolyan veszi ezt az egészet. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Varga Viktor teljes átalakuláson megy keresztül, és készen áll arra is, hogy csúnya sérüléseket szenvedjen, ha úgy hozza a sors. Mivel a férfiak mezőnye nem fog fejvédőt viselni, bármi megtörténhet, mint azt láthattuk Kabát Péter esetében is, akit az egyik legjobb barátja, Rácz Jenő ütött ki.

Ma pedig végre lehull a lepel a nehézsúlyú mezőnyről, alig pár óra múlva bejelenti az RTL az utolsó sztárok névsorát, akik már interjúkat is adtak. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan azonnal jelentkezünk a részletekkel a nagy bejelentést követően.