Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Magyar Péter lett a Tisza Párt elnöke

Mint kiderült, új elnököt választott a Tisza Párt hétfőn. A legújabb pártvezető az eddigi alelnök, Magyar Péter lett.

...svg content...Fotó: MTI/Purger Tamás
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy azt már megírtuk, Magyar Péter nemrégiben lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről: a politikus a közösségi médiában tudatta az erre vonatkozó információt a követőivel, amikor egy közös fotót osztott meg Radnai Márkkal, aki színész-rendezőként és a párt rendezvényeinek főszervezőjeként is ismert.

Most pedig fény derült rá, hogy a mai napon a Tisza Párt tisztújító közgyűlése Magyart a párt elnökévé választotta. Míg alelnök lett Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán európai parlamenti képviselő, továbbá arra is fény derült, hogy a korábbi elnök, Szabó Attila a jövőben tiszteletbeli, alapító elnök lesz. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

„Neki és Somodi Erzsébet korábbi alelnöknek is köszönjük az eddigi segítséget. Köszönjük továbbá az eddigi sok ezer felvételi kérelmet a pártba, a jelentkezések feldolgozása folyamatban van” – írta a politikus a hivatalos közösségi médiás oldalán megjelent bejegyzésben. Abban egyúttal arra is kitért:

„A párt új alapszabályának és SZMSZ-ének elfogadása után, várhatóan novemberben, rendkívüli tisztújító kongresszust tartunk, amelyen megválasztjuk a párt új vezető testületének tagjait, figyelve arra, hogy a hölgyek egyenlő képviselettel rendelkezzenek minden poszton” – zárta bejegyzését Magyar Péter.

Korábban azt is megírtuk, hogy 500 ezer forintot utalt Magyar Péter a Bethesda Gyermekkórháznak: a politikus úgy döntött, félmillió forintot utal a Bethesda Gyermekkórháznak, ahol a klímaberendezés szintén súlyos gondokat okoz.