Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Fantasztikusan néz ki Rácz Jenő felesége, nagy a szerelem közöttük

Nagy a szerelem Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri között, aki egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan arra számítottak, hogy Rácz-Gyuricza Dóri is tagja lesz a Sztárbox új mezőnyének, de nem így lett. Minden bizonnyal kapott felkérést az RTL-től, ugyanakkor azt továbbra sem zárnánk ki, hogy a rivális TV2-nél ne tűnne fel a közeljövőben.

Már az önmagában beszédes volt, hogy a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában szerepelt. Igazi meglepetés volt, és ez akár azt is előre vetítheti, hogy a Dancing with the Stars egyik meglepetésembere lehet, hamarosan erre is fény derül. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Ami biztos, hogy kifogástalan formában van, nagyon büszke lehet magára, édesanyaként is. Tökéletes élete van, mert szerelmes a férjébe, szép házban élnek, mindenük megvan, amire csak szükségük lehet, és egészséges a kislányuk.

Dóri arra is időt szakít, hogy edzésbe lendüljön, és ennek mindenki láthatja az eredményét. A sztáranyuka kifogástalanul néz ki, és az elegáns ruhák is nagyon-nagyon jól állnak neki, ebbe sem tudnánk most belekötni.