Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Horváth Éva dekoltázserős fotója mindenkit zavarba hoz

Horváth Éva egy igazán látványos és divatos ruhában köszönt be.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Horváth Éva is azon hírességek közé sorolható, akik már közel 210 ezer követő felett járnak, és ez szép teljesítmény. Annak ellenére, hogy hosszú évek óta nem látható rendszeresen a képernyőn, felszínen tudott maradni.

A közösségi média nélkül ez aligha működne, mert akkor még mindig nagyon hangsúlyos lenne a tv. Ez manapság már távolról sincs így, és szép pénzeket lehet keresni a közösségi médiában, egyesek csak ebből élnek. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A nagyobb nevek már hazai szinten is milliókat kapnak egy posztért cserébe. Felfoghatatlanul sok pénz mindez azért, hogy valaki csak ezt csinálja, ugyanakkor tegyük hozzá, ez folyamatos munkát igényel, mert nagy a harc odakint, és ha nem vagy aktív, akkor hamar pénz nélkül maradhatsz.

Nyilván Éva számára nem ez jelenti a megélhetést, boldog családanya, aki hol Balin, hol Magyarországon éli az életét. Nem unatkozik, és még mindig nagyon vonzó, egyes fotóival őrületbe tudja kergetni az embereket.

Most is így tett a dekoltázserős fotójával, ami nagy sláger. Kapott pár pozitív kommentet, a smink is a helyén van, nemcsak a szett, de a divatos napszemüvegről sem feledkezhetünk meg, szóval ez most ismét egy jól sikerült poszt tőle az Instagram oldalán.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.