Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Magyar Péter hamarosan a diszkós ügy kapcsán is megszólalhat

A Tisza Párt vezetője valószínűleg kényes kérdéseket is fog kapni, többek között a diszkós ügye kapcsán is.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter nemrég még Ukrajnában járt, majd szavazni ment különböző uniós kérdésekben. Ursula Von der Leyen mellett tette le a voksát, aki végül megtarthatta az elnöki tisztségét, és a következő években is vezető marad. Orbán Viktor miniszterelnök nem örült ennek, miután szerinte harmatgyenge munkát végzett Von der Leyen.

A Tisza Párt vezetője ugyan más véleményen van, és rendszeresen támadja a kormányt, abba már nem ment bele, hogy elszigeteljék a Fideszt Brüsszelben. Sok nem kellett ahhoz, hogy Dobrev Klára támadásba lendüljön emiatt, és rendesen kiosztotta Magyart, majd válaszul Gyurcsány Ferenc is megtette ugyanezt. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Magyar Péter hamarosan élő közvetítést tart a YouTube-on, ugyanis minden vasárnap este kérdésekre válaszol. 19 óra 30 perckor kezdődik az adás, és nem kizárt, hogy a diszkós ügy kapcsán is meg fog szólalni, ami még mindig téma, és a háttérben zajlik a nyomozás. Sokan kíváncsiak a részletekre, és valószínűleg a jobboldali szavazók is ott lesznek az online eseményen.

„Vasárnap 19:30-kor szokás szerint találkozunk élőben a Youtube-on. Van mit megbeszélni. Várom a kérdéseiteket, javaslataitokat. Igyekszem minél többet megválaszolni.” – írta a Facebook oldalán Magyar Péter, aki arra kéri az embereket, hogy iratkozzon fel a YouTube csatornára, majd kérdezzenek tőle.