Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Gyurcsány Ferenc elárulta, pótapuka is

Nagyon büszke az egyik fiatal barátjára, akit a jövő egyik sikeres politikusának is tart, remek embernek tartja.

...svg content...Fotó: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke beszédet mond a DK-MSZP-Párbeszéd pártszövetség európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben 2024. június 10-én. Mellette Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetõje (j2), Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és Barkóczi Balázs, a DK szóvivõje (j). MTI/Szigetváry Zsolt
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc nem hajlandó lemondani, hiába a választási kudarc és a Tisza Párt ereje. Arról is beszélt, miért gondolja úgy, hogy Magyar Péter meg fog bukni, szerinte ez csak idő kérdése, és ha ez 2026-ban valóban megtörténik, azzal lehetséges, véget is ér Varga Judit volt férjének politikai szárnyalása.

A volt miniszterelnök nagyon szeret a politikában dolgozni, és szerinte igenis sokat tesz az országért, amivel sokan tudnának vitatkozni. Az egykori kormányfő arra biztatja a fiatalokat, lépjenek be a politikába, és vállalják azt, amit képviselnek. Ennek kapcsán árulta el, hogy egyfajta pótapja is valakinek. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

„Gyekiczki Mártonnak évek óta egyfajta pótapja is vagyok. Kitűnő fickó, sok okot ad büszkeségre. Mint kiderült, ő jelenleg a legfiatalabb önkormányzati képviselő az országban, ráadásul DK-s színekben.” – mesélte a Facebook oldalán.

Azt mondja, nem ő indította el ezen az úton, és egy olyan fiatalról van szó, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Az ellenzéki fiatal kapcsán mondta azt Gyurcsány, hogy ő a nagy reménységük, akitől sokan várnak a jövőben.

„Na ne higgyék, hogy én indítottam el ezen az úton. Örömmel tettem volna, de e tekintetben már kész volt. És sem elindítani sem eltántorítani nem lehetett. Tudja mit akar. Nem miattam lett DK-s, hanem mindazért, amit képviselünk. Megingathatatlanul hisz az igazában és elszántan száll az elveiért harcba, olykor a hangos vitáktól sem retten vissza. Marci nagy reménységünk.”