Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Egy nő azt állítja, megerőszakolta a gyermekbántalmazó karateedző

Sorra állnak ki a nyilvánosság elé azok a sértettek, akikkel rendkívül durván, erőszakosan bánt a jászberényi karateedző.

...svg content...Fotó: TV2
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be arról, hogy a gyermekbántalmazó karateedző, aki napokon át csak lapított a súlyos bűncselekmény után, külföldre ment. Nem tudni, mi célból utazott külföldre, pontosan hol van és mikor tér vissza. Addig azonban nem hallgatható ki, de ha visszatér, igen súlyos börtönbüntetéssel nézhet szembe.

Már az, amit a szolnoki kalandparkban tett, sokak szerint börtönt érdemelne, ráadásul kiderült, még meg is alázta a kisfiút a többiek előtt. Azóta számos információ jelent meg róla, melyek alapján igazi szörnyeteg lehetett, akiről többek között azt állítják, rendszeresen bántalmazta a tanítványait. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A volt barátnője pedig arról beszélt, milyen módon verte és befolyásolta. Megdöbbentő, milyen ember dolgozott hosszú éveken át gyerekek között. A TV2 kamerái elé állt egy nő, vállalva ezzel az arcát, és arról beszélt, hogy 17 évvel ezelőtt megerőszakolta őt a jászberényi karateedző, akinek az ügyéről Orbán Viktor miniszterelnök is elmondta a véleményét.

Nádasi Adriennazt mondja, előfordult, hogy halálosan megfenyegette őt az aktus után. Elárulta, a karateedző közölte vele, ha nem ellenkezett volna, akkor ez nem így történik, hanem még élvez is. Adrienn hozzátette, akkor azt mondta neki a férfi, ha nyilvánosságra hozza a történteket, megöli őt. Azért is vállalta az arcát, hogy véglegesen véget vessenek az ámokfutó ténykedéseinek, és már feljelentést tett a rendőrségen.

Szintén nyílt titok volt állítólag, hogy a tizenéves lányokat manipulálta, testileg kihasználta őket. Azt mondják, több lányt is megerőszakolhatott az edző, aki két vármegyében is tanított. Adrienn 17 év után sincs jól, hiába a terápia, tönkretette őt a férfi, aki szégyent hozott a sportra, és mindenre, amit képviselt.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.