Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

500 ezer forintot utalt Magyar Péter a Bethesda Gyermekkórháznak

Magyar Péter úgy döntött, félmillió forintot utal a Bethesda Gyermekkórháznak,, ahol a klímaberendezés szintén súlyos gondokat okoz.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselõje sajtótájékoztatót tart Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövõ Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án. MTI/Purger Tamás
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A jelenlegi hősé miatt nem egy kórházban vannak gondok, mivel a klímaberendezések nem bírják a terhelést. A következő évekre fontos lesz felkészülni, mert a globális felmelegedés miatt súlyosabb helyzet várható. A Bethesda Gyermekkórház szintén küzd az elemekkel, ami miatt Magyar Péter 500 ezer forintot utalt nekik.

„Félmillió forintot utaltam a Bethesda Gyermekkórháznak, ahol jelenleg sürgős műtétek maradnak el a klímaberendezés leállása miatt. Arra bíztatok mindenkit, hogy akinek lehetősége van rá, segítsen a környezetében lévő egészségügyi intézményeknek.” Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Minden beteg fontos és számít, de amikor gyerekekről van szó, az nyilván a legfontosabb. Ebben a helyzetben az összefogás elengedhetetlen, és a Tisza Párt vezetője is erre biztatja az embereket. „Az utóbbi hetekben sorra érkeznek a hírek arról, hogy a kórházainkban – a legnagyobb kánikulában – leállnak a klímaberendezések és az azonnali javításra nincs anyagi forrása a kórházaknak. Emiatt sürgős, sokszor gyerekeket érintő műtétek maradnak el.” – írta a Facebook oldalán.

Ugyanakkor ezúttal is megragadta az alkalmat arra, hogy beleálljon a kormányba, ezúttal Pintér Sándor belügyminiszterbe. „Egészen elképesztő, hogy Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár, vagy Pintér Sándor belügyminiszter nem szólal meg az ügyben és hogy a kormány nem juttat azonnali forrásokat az egészségügyi intézményeinek.” – olvasható a bejegyzés egy részében.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.