Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Nébih-ellenőrzést kapott Tóth Gabi nyári gyerektábora

Tóth Gabi nyilatkozott azt követően, hogy Nébih-ellenőrzést kapott a tábora, ahol jelenleg sok gyerek nyaral.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi napokkal ezelőtt indította útjára az első táborát, amit a kedvesével, Papp Mát Bencével közösen szervezett. Az énekesnő hamar belevetette magát a kalandokba, és többek között énekelni tanítja a gyerekeket, a táborozókat, akik között felnőttek is vannak, mert sokan jelentkeztek ebből a korosztályból is.

Negyven gyermek és tucatnyi felügyelő van jelen a táborban, ahol minden percben programok fogadják a táborozókat. Szerda délelőtt azonban egy lakossági bejelentés miatt kiszálltak a Nébih munkatársai a pomázi Magyar Vár Tábor területén, hogy ellenőrzést végezzenek. Tóth Gabi a Borsnak adott nyilatkozatot az ellenőrzés kapcsán. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

„Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába.” – nyilatkozta Gabi a Borsnak.

Gabi elárulta, megkínálták őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatniuk, hogy mindent rendben találtak, még meg is dicsérték a körülményeket. Nem lepte meg, hogy lesz valami, számolt azzal, hogy egyesek ellene fognak dolgozni a tábora miatt, és szerinte emiatt kétszer annyit kell teljesítenie az élet minden területén, hogy egy nap elfogadják.