Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,78 Ft
Euró
395,33 Ft
Font
468,26 Ft
Bitcoin
60,079 $

Édesanyja szerint magát hibáztatja a kalandparkban bántalmazott kisfiú

A rendőrség garázdaság miatt a nyomoz szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú ügyében.

...svg content...Fotó: Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Az azóta már közzétett videófelvételen jól látható, amint egy felnőtt férfi olyan erővel rúg meg egy kisfiút, hogy az megpördül a levegőben és a fejére esik. Az elkövető ezután elhagyta a helyszínt, magára hagyva a sérült gyermeket.

Az eset főszereplőjét később azonosították: a Yakuzák Se elnöke és szakmai vezetője, Agócs Tibor volt az, aki a történtek nyilvánosságra kerülése után lemondott pozíciójáról. Agócs 2020-ban Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért életműdíjat kapott Novák Katalin akkori család- és ifjúságügyi államtitkártól. Soron kívül A korábbinál négyszer több pénz jut idén gyermekétkeztetésre

A bántalmazott gyermek édesanyja a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy fia kezdetben nem beszélt az esetről, mert úgy vélte, megérdemelte a bántalmazást, ezért szeretné, ha az elkövető személyesen biztosítaná gyermekét arról, hogy nem tett semmi rosszat.

„A gyomrom görcsbe rándult, a szívem összeszorult, elmondhatatlan, amit akkor éreztem. Megkérdeztem Rolit, hogy miért nem beszélt róla, mire azt felelte, hogy rosszul viselkedett és biztosan megérdemelte. Aztán sírva ismételte meg, hogy ő azt hiszi, hogy tényleg megérdemelte. Próbáltam nyugtatni, hogy ez hatalmas butaság és ilyenre még csak ne is gondoljon! Magát hibáztatja szegény. Kiderült, miután a férfi felrúgta, le is locsolta vízzel és lánynak nevezte”, nyilatkozta az édesanya a Blikknek.

„Nem akarom, hogy abban a hitben legyen, hogy ez neki járt,” tette még hozzá az édesanya, aki úgy tudja, más áldozatok is jelentkeztek, akik állítólag hasonló bántalmazást szenvedtek el a múltban ugyanettől a személytől.

Hivatalos: továbbra is kizárt, hogy Magyarország fegyvert szállítson Ukrajnába

A magyar kormány továbbra is kizárja azt a lehetőséget, hogy fegyvert szállítson Ukrajnába.