Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Dobrev Klára nagyon kiakadt Magyar Péterre, hogy nem tesz keresztbe Orbán Viktornak

Várható volt, hogy Dobrev Klára nem fogja annyiban hagyni Magyar Péter és a Tisza Párt döntését az Európai Parlamentben.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Jelenleg a DK sehol nincs a Tisza Párthoz képest, és ez a valóság, amivel Gyurcsány Ferencnek is szembesülnie kellett. Ettől függetlenül azon a véleményen van, hogy Magyar Péter bukásra van ítélve, teljesen mindegy, hogy most hányan like-olgatják a posztjait.

Magyar márpedig kitart azon véleménye mellett, hogy a Tisza egyedül is képes lesz legyőzni a Fideszt 2026-ban. Gyurcsány, aki már pápa sem lesz, nagyon nem hisz ebben, és most, hogy nem szavazott Orbán Viktor ellen a Tisza Párt vezetője, megérkezett Dobrev, és gyorsan nekiment Magyarnak, akiről az elmúlt időszakban szisztematikusan hallgatott. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

„Micsoda képmutatás! Egy politikus, aki gyerekekre hivatkozva elmegy Ukrajnába, teleszórja posztokkal a közösségi médiát, majd elutazik Brüsszelbe és nem szavazza meg azt a segítséget Ukrajnának, amivel az ország megvédheti magát.” – írta a Facebook oldalán Dobrev.

Dobrev nagyon csalódott, és magyarázatot vár a riválisától, aki jelentős vereséget mért rá a legutóbbi választások idején. „Megvédheti az iskolákat, az óvodákat, a gyermekkórházakat, vagyis éppen azokat a gyerekeket, akik miatt ez a kirakatutazás megvalósult. Mert ez csak az volt, a mai EP-szavazás után ez teljesen egyértelmű.”

Dobrev nem lesz népszerű a Tisza Pártra szavazók körében ezzel a mondatával, bár valószínűleg eddig sem volt nagy kedvenc, és aligha fognak a DK oldalára állni, ahol lényegesen kevesebb szavazót találni. „Orbántól már megszoktuk, hogy mást mond Magyarországon és mást Brüsszelben. A tiszások az első adandó alkalommal felszálltak erre a vonatra. Magyar Péternek van mit megmagyarázni. Már ha egyáltalán lehet egy ilyet magyarázni.”