Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Hódi Pamela a Sztárboxból: semmilyen sportot nem szeretek

Talán a boksz lesz az első olyan sport, amit megkedvel Hódi Pamela, aki igent mondott a Sztárbox második évadára.

...svg content...Fotó: RTL/SajtóKlub
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sztárbox mezőnye lassan összeáll, miután bejelentették a női mezőnyt, benne Schobert Larával, aki nemrég még tolókocsiban ült egy sérülés miatt. Sok nagy név van a mezőnyben, akik ádáz csatát vívhatnak egymással a ringben.

Hódi Pamela már az első évadra is kapott felkérést, amin elgondolkozott, majd egyéb okok miatt úgy döntött, nemet mond. Az okokra nem tért ki, viszont most már a mezőny tagja, és úgy érzi, teljes erőbedobással el tudja vállalni a műsort. Meglepő módon azt mondta, semmilyen sportot nem szeret, és nem is űzi egyiket sem. „Erre nem is vagyok büszke.” Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Nemrég ugyan megpróbálkozott a futással, de az sem működött nála, nem szerette meg. „Alapvetően nagyon kíváncsi vagyok, hogy a boksz mit fog kihozni belőlem.” Ami a fizikális fájdalmakat illeti, nem remeg meg tőlük, ahogyan attól sem, ha neki kell ütnie.

Szeretné, ha dicsőséggel érne véget számára a Sztárbox, amibe hajlandó sokat belerakni, és egyelőre azt érzi, ha vereséget szenvedne, csalódna magában, hiába tanítja a lányának, hogy nincs baj azzal, ha nem kap 5-öst egy dolgozatra, viszont mindent megtett, amit csak lehetett. „Nagyon szeretnék bizonyítani a családomnak, a páromnak, a gyerekeimnek, és a papámnak is.”