Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,27 Ft
Euró
394,69 Ft
Font
467,38 Ft
Bitcoin
59,761 $

Ez már Szijjártó Péternek is kezd sok lenni

Szijjártó Péter az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén mondta el a véleményét, miután egyesek nem nézik jó szemmel Orbán Viktor békemisszióját.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor alig pár nap alatt megjárta Ukrajnát, Oroszországot, Kínát és Amerikát, amit többen nem néztek jó szemmel. A többségnek azzal volt főként gondja, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is találkozott a kormányfő.

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter, aki az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén vesz részt, felháborodott azon, hogy egy országot mindössze azért megbélyegeznek manapság, mert a békét hirdeti, és igyekszik diplomáciai megoldást találni a súlyos kérdésekre. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Magyar Péter nem bír a vérével, Karácsony hallgat, mint a sír”

Márpedig Magyarország ezt teszi, hogy minél hamarabb véget érjen Ukrajna és Oroszország háborúja. Könnyen lehet, hogy valóban Donald Trump lehet a megoldás, aki azt ígérte, ha kormányra kerül, 24 óra alatt leállítja a fegyveres konfliktust Ukrajnában.

„Nemcsak elfogadhatatlan, hanem felháborító is, hogy egy országot mindössze azért megbélyegeznek a XXI. században, mert a diplomáciai megoldás mellett érvel és a kommunikációs csatornákon keresztül tárgyal azokkal is, akikkel nincsen egyetértés fontos kérdésekben.” – mondta Szijjártó Péter a Facebook oldalán.

„A globális többség békét akar, és egyáltalán nem érti, hogy Európának miért nincsen békestratégiája, nem érti, hogy Európa miért másolja Amerikát. Nem véletlen, hogy ez a globális többség szimpátiával, érdeklődéssel és nagyrabecsüléssel figyeli a magyar békemisszió törekvéseit, amit mi folytatunk”

Szörnyű halált okozott egy robot, egy fiatalember volt az első áldozat

45 évvel ezelőtt tragikus eset történt a Ford egyik üzemében, a család perre ment.