Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Különleges és trendi szettet választott magának Rogán-Gaál Cecília

A háromgyermekes édesanya nemcsak kiváló formában van, hanem stílusos is, megadja a módját, bármilyen eseményről is legyen szó.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília egy országosan is ismert híresség, aki szeret posztolgatni. Főként a sztorik között teszi ezt meg, ahol rendre érdekes tartalmakat oszt meg, sokszor a divat oltárán, szóval már csak emiatt is érdemes követni.

Ezzel együtt betekintést ad a magánéletének egy részébe a gyerekeivel és a párjával. Nagyon boldog család együtt, jól érzik magukat, és amikor Cecília teheti, edzésben van vagy a barátnőivel találkozik. Sokszor a kettő egy és ugyanaz, mert szeretnek közösen edzeni. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Cecíliát legutóbb Hosszú Katinka, az úszólegenda társaságban láthattuk, aki ugyan nem jutott ki a párizsi olimpiára, így is büszke lehet. Hihetetlenlen eredmények állnak mögötte, amiikre mind büszke lehet, kivétel nélkül.

Cecília nemcsak a sportot szereti, hanem a divatot is, mint azt látni fogjuk a legújabb fotóján. Ezt most megint ügyesen válogatta össze, egy igazán laza, nyárias és trendi szettel köszönt be, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.