Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárbox: Tóth Andi is ott lesz a mezőnyben? (videó)

Egyre beszédesebb videók látnak napvilágot Tóth Andiról, akinek igen kézenfekvő lenne a Sztárboxban szerepelnie, és az ellenfelének nem kicsit kellene félnie.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi szinte mindenhez ért, amit már számtalanszor bizonyított, kezdve a Dancing with the Starsszal. Alig pár hét alatt profi táncossá érett, ami rendkívüli tehetségre vall, hiszen azelőtt nem volt köze a tánchoz.

Már az első adás vége előtt mindenki tudta, ezt a műsort csak Andi nyerheti meg, annyival magasabb szinten van, mint a többiek. Andrei Mangra mindent kihozott Andiból, és még a táncmúlttal rendelkező Csobot Adél sem volt nála jobb, hiába nyert a szintén győztes Gelencsér Timi táncpartnerével, Hegyes Bercivel egy későbbi évadban. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A Sztárbox már két kategória versenyzőit is bejelentette, ám a nehézsúly és a csajok még hátravannak. Keményen zajlik a felkészülés a háttérben, Varga Viktor is rendkívül komolyan veszi ezt az egészet. Szenzációs meccsek várnak ránk, és ne feledjük, Pápai Joci szintén a mezőny tagja az X-Faktor mellett.

Óriási ziccer, hogy Andi is a mezőnyben legyen, ráadásul évek óta bokszol, így aki összekerül vele, annak nem sok esélye lehet, és még ki is ütheti őt az énekesnő. Andival a nézettség is jelentősen növekedhet, aki látható módon komoly edzésben van, hamarosan pedig jön a bejelentés a női mezőnyről. Az Andiról készült felvételeket erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.