Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,283 $

40°C várhat ránk vasárnap

Azok, akik azt gondolták, a szombatinál már nem jöhet melegebb, azok most jól figyeljenek, mert egészen 40°C-ig emelkedhet a levegő hőmérséklete.

...svg content...Fotó: A drónnal készült felvételen fürdõzõk a balatonboglári Platán strandon 2024. július 12-én. MTI/Vasvári Tamás
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Észjakára jobbára derült vagy gyengén felhős lesz az ég, addig főleg az észak területeken megnövekedhet a gomolyfelhőzet. Ezeken a területeken várható csapadék, máshol nemigen, jobbára marad a sivatagi időjárás, ami még az egészségesebb szervezeteknek is megterhelő lehet.

Éjszak sem fogunk fázni, a várható legalacsonyabb hőmérséklet 18°C körül lehet, de összességében 18-25°C körül alakul majd. A HungaroMet Zrt. azt írja, a nyugati tájakon ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. A hét utolsó napján nyugaton 30-35°C körül várható a maximum, addig délkeletebbre már 35 és 40°C között fog ingázni a csúcsérték. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

Liner/MTI

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.