Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Így élvezi a görög nyarat Kiszel Tünde (fotók)

A nagyon fiatalos Kiszel Tünde igazán megéli a pillanatokat, különösen nyáron, amikor minden a boldog pillanatokról szól.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde egy országosan is ismert híresség, aminek számos előnye van, kezdve azzal, hogy sok helyre hívják. Ugyanakkor a támadások sem maradhatnak el, és ez a mai világunkban nagyon is érezhető a közösségi média által.

Rendkívül durvák és sértők tudnak leni az emberek, egyesek számára semmi sem szent. Tünde ugyan jól tűri ezt, akkor sem normális, ami zajlik, nemcsak vele, hanem sokan másokkal szemben sem. Tóth Gabinál nemrég olyannyira betelt a pohár, hogy kész jogi útra vinni az ügyet. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Tünde ismeri Gabit, és sokra tartja, kiváló énekesnőként tekint rá. A közös fotójuk után elszabadult a pokol, de Tünde hamar rendbe tette a rendbontókat, jelenleg pedig Görögországban nyaral, ahol minden csak a jó hangulatról szól.

Ha valaki, Tünde biztosan megéli a nyár pillanatait, és őszintén teszi ezt. Lánya, Hunyadi Donatella is ott van vele, aki ugyancsak remek formában van, újabb közös fotók jelentek meg róluk. Régóta várhatták már ezt a kiruccanást, hiszen Görögország mindig egyedi volt, és az is marad.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.