Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Újabb tragédia a Balatonnál, rosszul lett és megfulladt egy férfi Fonyódon

Rövid időn belül két áldozatot is követelt a Balaton, legutóbb egy rosszul lett férfihez riasztották a mentőket, akit túl későn vettek részre.

...svg content...Fotó: Fürdőzők a Balatonban Fonyódnál, a bélatelepi strandon 2022. július 21-én. MTI/Varga György
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be egy fiatal férfi haláláról, most pedig kiderült, hogy nem sokkal később egy másik személy is belefulladt a Balatonba. Fonyódon történt a tragédia, ahol zsúfolásig volt tele a strand, mégsem vették időben észre az áldozatot.

Csütörtökön délelőtt vesztette életét egy férfi, aki a barátjával közösen sétált be a tóba, majd csak pár perccel később vette észre, hogy a társa ott fekszik az 50 centis vízben. Azonnal partra húzták, és riasztották a mentőket, akik mentőhelikoptert is küldtek a helyszínre, de hiába, nem lehetett megmenteni a férfi életét. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A Sonline azt írja, a mentők megfeszített munkájának sokan szemtanúi voltak a strandon, köztük kisgyermekes családok. Egyelőre nem tudni, mitől lett rosszul a férfi, bár ebben a hőségben még egy egészséges szervezet is bajba kerülhet.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.