Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Újabb ámokfutó Budapesten, súlyosan megsérült miatta egy másfél éves kisfiú

Újabb ámokfutó szabadult el Budapesten, aki miatt súlyos sérüléseket szenvedett egy másfél éves kisfiú.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Július 11-én, 16 óra körül történt az incidens az M0-son Gyál közelében, ahol igazoltatni próbáltak egy Suzukit vezető autóst. A sofőr azonban nem állt meg a jelzésre, kikerülte a rendőröket, majd elhajtott a Nagykőrösi út irányába.

A rendőrök rögtön követni kezdték a vezetőt, aki nem sokkal később Budapesten, a XIX. kerületben, a Nagykőrösi út és a Hofherr Albert utca kereszteződésében frontálisan ütközött egy Skoda típusú személygépkocsival. Egy nő és egy másfél éves kisgyermek súlyos sérüléseket szenvedett, akik a Suzukiban utaztak a baleset idején, ami még csak gyerekülést sem tartalmazott. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A másik autóban egy férfi és egy nő utazott, ők megúszták sérülések nélkül. Az ámokfutó a becsapódás előtt három másik autóval is karambolozott, majd a mentők kórházba vitték a sérülteket. A police.hu azt írja, Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves K. Márió valkói lakos ellen.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.