Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Súlyos tüdőbetegsége miatt mihamarabb műtétre van szüksége Galambos Lajosnak

A zenész nemrégiben szabadult a börtönből, ám most újabb megpróbáltatás vár rá: súlyos tüdőbetegsége miatt a lehető leghamarabb műteni kell.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, a múlt héten szabadult a baracskai börtönből Galambos Lajos, jelenleg reintegrációs őrizetben van. Interjúi során egyebek mellett azt is elmondta, hogy jelenleg a tartalékaiból él, az anyagi vesztesége „óriási”, s a családjával fogják átbeszélni, mi legyen az ingatlanjaikkal, mert nem fognak mindent megtartani. Egyúttal arra is fény derült, miért akar visszatérni a börtönbe.

De a zenész nemrégiben azt is elárulta, hogy a bv mindent megtett annak érdekében, hogy a betegségei kezelve legyenek. „Ennek ellenére én egy magánklinikára jártam korábban, és ezt nem tudta a bv biztosítani, de a Péterffybe kiszállítottak például. Teljes diszkrécióval meg tudták oldani, szerintem nem látott ott senki. Beállt a bv-s autó, őrökkel és bilinccsel érkeztem” – emlékezett vissza. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A trombitaművész szerint a kórházban megállapították, hogy műtétre van szüksége, ám az állapota speciális altatást igényelt volna, amit ott nem tudtak biztosítani. Hozzátette: a COPD nevű tüdőbetegsége és a tüdőtágulata minden bizonnyal a sokéves trombitálás miatt alakult ki – írja a Blikk a Hajdú Péternek adott nyilatkozatra hivatkozva, amely a Frizbiben hangzott el.

„Azt a műtétet, amire nekem szükségem lenne, elvégzi a Péterffy kórház, de az egyéb preparáló és hozzátartozó dolgokat nem tudja elvégezni. Az én esetemben az altatás is egy bonyolult téma, ezért csak speciális altatóorvos jelenlétében javasolták a műtétet. (…) Most a reintegrációs időszak során tervezem elvégeztetni ezt a műtétet” – tudatta Galambos Lajos.

De a műsorban arra is kitért, miért volt szüksége arra, hogy magánmentővel vonuljon börtönbe. „Azt gondolom, nem volt teljesíthető, hogy egy oxigénpalackkal és egy apnoékészülékkel úgy vonuljak be, hogy a vállamon beviszem… nem is bírok el egy ilyen nagy palackot. Ez volt az oka, nem az, hogy rosszul voltam” – magyarázta a zenész.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.