Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Vasvári Vivien minden eddiginél vonzóbb bikiniben

Vasvári Vivien egy nagyon látványos bikinis fotóval jelentkezett a közösségi oldalán, ami sok dicséretet váltott ki.

...svg content...Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien sem panaszkodhat, hatalmas mennyiségű követővel bír, már 1,1 millió felett jár az Instagramon, ami az egyik legnagyobb közösség Magyarországon. Rengetegen kíváncsiak a tartalmaira, köztük külföldiekkel is, akiket szintén lenyűgöz, ami nem csoda.

Nem csoda, mert háromgyermekes édesanyaként is olyan formában van, mint csak kevesen. Számára ez természetes, hiszen a sport, az egészséges életmód mindig kiemelkedő szerepet játszott az életében, és ez most sincs másképp. Láthatjuk, hogy mindez mennyire kifizetődő tud lenni. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Vivien egy rendkívül jó formában lévő sztáranyuka, aki két lábbal maradt a földön, nem szállt el a sikerektől. Egy ideje nem szerepel televíziós műsorokban, szinte minden idejét a családjának szenteli, és ezelőtt nem láttuk olyan boldognak, mint mostanában.

Gyakorlatilag minden a helyére kerülhetett az életében, amit hol Magyarországon, hol Miamiban élnek tovább. A legújabb bikinis fotója is beszédes, nem is lehet kérdés, hogy az egyik legformásabb sztár idehaza, ami egyesekből irigységet vált ki.