Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Súlyos baleset történt egy lezárt strandon

Egy fiatalember súlyosan megsérült, miután ittas állapotban fejest ugrott egy strand sekély vizébe.

...svg content...Fotó: OMSZ
Baleset

Kiss László

Szerkesztő

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy fiatal férfi súlyos balesetet szenvedett egy lezárt strandterületen. A baleset során az ittas állapotban lévő személy a sekély vízbe ugrott, ami azonnali orvosi beavatkozást tett szükségessé.

A baleset körülményeiről kiderült, hogy a fiatalember barátaival együtt ment be a lezárt területre, ahol az ugrást követően a sérült eszméletét vesztette, és a vízben elmerült. Társai gyorsan cselekedtek, kihúzták a partra, majd értesítették a mentőszolgálatot. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

A riasztást követően a mentőegység rövid időn belül a helyszínre érkezett, majd megkezdték a súlyos sérült vizsgálatát és szakszerű ellátását. Az áldozat hamarosan visszanyerte eszméletét, azonban aggasztó tünetként jelentkezett, hogy lábait nem érezte és nem tudta mozgatni.

A mentők a sérült állapotának stabilizálása érdekében teljes teströgzítést alkalmaztak, ezt követően további kivizsgálás és kezelés céljából a fiatalt stabil állapotban kórházba szállították.