Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Halálra szúrtak egy férfit Budapesten

Pár óra leforgása alatt két gyilkosság is történt Budapesten, ami igen ritka, legutóbb a XIII. kerületben végeztek egy férfival.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be arról, hogy megöltek egy nőt Kispesten, most pedig arról érkezett információ, hogy halálra szúrtak egy férfit. 17 óra 54 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy XIII. kerületi társasházban megszúrtak egy férfit, majd röviddel ezután már a helyszínen is voltak a rendőrök és a mentők.

A sérült férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba sem lehetett szállítani, elhunyt a helyszínen. A gyilkossággal összefüggéségben elfogtak egy 70 éves férfit a tett színhelyén, akinek jelenleg is folyamatban van az elszámoltatása. A police.hu azt írja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.