Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Fiatal nővel végzett egy medve Romániában

A romániai Bucsecs-hegységben támadt rá a medve egy fiatal nőre, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/mana5280
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy férfi jelentette a segélyhívón keresztül, hogy medvetámadás történt a Bucsecs-hegységben. Az Agerpres hírügynökség arról számolt be, hogy megtalálták a helyszínen a férfit a csendőrök az egyik turistaútvonalon. Egy vele együtt túrázó nőt támadott meg a medve, majd egy olyan helyre vonszolta, ahol nem látta, mi történik vele.

Kedd délután egy másik bejelentés nyomán figyelmeztetést küldtek a mobiltelefonokra, hogy medvét láttak a túraútvonalon a Caraiman-vízesés környékén. Végül megtalálták az eltűnt nőt, aki akkor már nem volt életben, végzett vele a medve. Mivel a holttest lehozását nemcsak a nehéz terep nehezítette, hanem a medve is még mindig a környéken ólálkodott, nem tudtak mit tenni a mentőegységek.

Az áldozat keresése érdekében a hatóságok korábban a helyszínre küldték a Brassó megyei rohammentő-szolgálat helikopterét is, de miután a hegyimentők megtalálták az eltűnt nőt a fenyőerdővel borított szűk és meredek völgyben, a helikopter nem tudott segíteni a holttest lehozatalában, ezért visszafordult a bázisra.

Liner/MTI

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.