Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,135 $

Bellingham korábban milliókat fizetett, amiért kritizálta az Eb bundabotrányba keveredő bíróját

Évekkel ezelőtt sem tetszett neki, amikor ő vezette a meccsüket, valószínűleg most is hasonló véleményen van.

...svg content...MTI/EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Holnap este Anglia ismét az Eb-döntőért játszhat, így ami az előző tornán nem sikerült, az idén még összejöhet Jude Bellinghaméknek. Habár a háromoroszlánosok nincsenek kirobbanó formában, a szlovénokon és Svájcon is átverekedték magukat, és egyre közelebb a hőn áhított trófea.

„Apró” kellemetlenség, hogy az UEFA azt a Felix Zwayert bízta meg a mérkőzés vezetésével, aki kimondottan rossz kapcsolatot ápol Bellinghammel, aki még 2021-ben szólt be neki, a Dortmund Bayern München elleni meccsén – írja a 90min. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

„Egy olyan játékvezetőre bízzák a legnagyobb németországi meccset, aki bundázott – mit vársz?” – mondta Bellingham, miután a találkozón Zwayer befújt egy vitatott büntetőt. Az angol klasszis megjegyzéséért mintegy 40 000 eurós pénzbüntetést kapott.

Zwayer még 2005-ben hat hónapos eltiltást kapott, miután kiderült, hogy asszisztense, Robert Hoyzer több tucat alsóbb osztályú meccsen manipulálta az eredményt. Habár Zwayer végig tagadta az esetet, vélhetően csak azért úszta meg a súlyosabb büntetést, mert kollégája ellen vallott.

Hoyzert a botrányos esetet követően két év börtönre ítélték, Zwayer viszont visszatért a játékvezetéshez, a 43 éves sípmesternek pedig ez már a negyedik mérkőzése lesz az Európa-bajnokságon.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Benzema elkezdte termelni a gólokat Ronaldo ligájában, itt az újabb (videó)

Karim Benzema, az Aranylabdát is nyert francia legenda újabb gólt szerzett a szaúdi klubjában, ahol sokat várnak tőle.