Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,221 $

Marad a hőség, 37°C is lehet kedden

Egészen 37°C-ig is emelkedhet a levegő hőmérséklete a keddi napon

...svg content...Fotó: Unsplash/Vivek Doshi
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik szeretik a forróságot, nem kell aggódniuk, mert kedden is nagyon meleg idő várható. Összességében ugyanaz az időjárás folytatódik, mint amihez eddig hozzászokhattunk.

Egy ideje visszatért a kánikula, sorra adják ki a hőségriasztásokat, és azok, akik most töltik a szabadságukat belföldön, nagyon szerencsések. A Balaton víz-hőmérséklete is kellemes, és holnap is egészen nyugodtan mehetünk strandra, az ország bármely részén. Soron kívül Jelentősen növekedett a végrehajtások száma Magyarországon

Estig a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, elszórtan – nagyobb eséllyel a Dunától keletre – záporok, zivatarok még kialakulhatnak. Estétől a gomolyfelhők leépülnek, az ország nagy részén kiderül az ég és a csapadék is az ország döntő részén megszűnik. Északnyugaton viszont több maradhat a felhő, hajnalban ott még előfordulhat zápor, esetleg zivatar.

Kedden napos időre számíthatunk kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett, utóbbiakból legfeljebb elvétve alakulhat ki zápor, zivatar. A nappali órákban időnként megélénkül az északi, északkeleti szél, de zivatarok környezetében hétfőn átmenetileg erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 23 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 30 és 37 fok között várható.

Liner/MTI

Egy kisgyermek is életét vesztette a La Manche-csatorna átkelése közben

Idén már 51 migráns vesztette életét a csatorna átkelése közben.