Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,331 $

Pumped Gabo sírva köszönt el a Balaton Soundtól, lezárulhat egy korszak

Pumped Gabo nagyon sokat köszönhet a Balaton Soundnak, emiatt is fájó számára, hogy a hírek szerint az idei az utolsó ilyen fesztivál.

...svg content...Fotó: Purple Disco Machine (Tino Piontek) német DJ és producer koncertje a Balaton Sound fesztivál nyitónapján Zamárdiban 2024. július 3-án este. MTI/Vasvári Tamás
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje sejteni lehetett, hogy a Balaton Sound körül komoly változások várhatóak, ami egykor szebb napokat is megélt a helyszínen. Rengeteg fiatal nőtt fel ezen a fesztiválon, de most úgy tűnik, véget ér egy korszak, ugyanakkor így sem kell aggódniuk a bulizni vágyóknak, mert többek között a Sziget Fesztivál is az elérhető opciók között szerepel.

Azok, akik a Balaton Soundot élvezték, ugyanezt megtehetik a Szigeten is. Nyilvánvalóan a környezet más, ugyanakkor a közösség számít igazán, és az, hogy milyen a hangulat, amire a Szigeten sem lehet panasz, így remek alternatíva lehet a soundosok számára a legendás fesztivál a jövőben. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Ma még bulizhatnak egy nagyot a fiatalok a Balaton Soundon, aminek többek között Pumped Gabo is sokat köszönhet. Gyakorlatilag a médiakarrierjét indította be évekkel korábban az esemény, és azóta részben a Sound arca lett, ám most szomorúan, sírva beszélt arról, hogy eljutott hozzá az információ, miszerint „ez lesz az utolsó Balaton Sound, örökre.”

Gabo nagyon nehezen tudott beszélni a hírről, talán soha nem gondolt bele abba, hogy eljöhet ez a nap. Valójában az sokkal hamarabb jött el, mint gondolták, ugyanakkor mint minden esetben, itt is az üzlet szól közbe. Ha valami nem hozza a számokat, akkor az előbb-utóbb erre a sorsra jut, és ezt el kell fogadni, ez így működik.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Felnőtt egy generáció a fesztiválon, akik közül sokan valószínűleg már családos emberek, kevesebbet szórakoznak, és így tovább. Ez is hatással lehetett a tömegre, akárcsak az, hogy minden eddiginél könnyebb és olcsóbb utazni szerte a világban. Egy biztos, a Balaton Sound legenda marad, hatalmas nézőszámokkal a háta mögött, sokan köszönhetik a fesztiválnak a barátságukat, a szerelmüket, és olyan élményeket, melyek alapvetően határozták meg az életüket.

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.