Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Két amerikai diáklányt erőszakoltak meg Szicíliában

A két lány nyaraláson volt, az incidens előtt cigarettát szerettek volna vásárolni.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Két amerikai diáklányt megerőszakoltak a szicíliai Szirakúzában, miután állítólag helyi fiatalok (egy 18 és egy 19 éves férfi) csapdába csalták őket Szirakúzában. A beszámoló szerint a két lány a városban nyaralt, az incidens szerda éjjel történt Ortigia szigetén.

A történtek után a két lány feljelentés tett, a két fiatal férfit súlyos szexuális zaklatással vádolták meg. Az ANSA információi szerint az áldozataikat azzal az ürüggyel csalták csapdába, hogy iratokra van szükség ahhoz, hogy cigarettához juthassanak egy automatából. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Mindezt a rendőrség tudatta, hozzátéve, hogy a nemi erőszak a város két különböző pontján történt, egyéb információt viszont nem közöltek. Vélhetően a későbbiekben várható bővebb tájékoztatás az ügy kapcsán.

Korábban arról is beszámoltunk, miszerint saját 11 éves kislányát zaklatta éveken át szexuálisan egy orosházi férfi, akit 14 év börtönre ítéltek. A fellebbviteli főügyészség álláspontja szerint a férfival szemben kiszabott büntetés arányos.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.