Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,045 $

Galambos Lajos a tartalékaiból él, az anyagi vesztesége „óriási”

Családjával átbeszélik, mi legyen az ingatlanjaikkal, mert nem fognak mindent megtartani.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hét elején szabadult a baracskai börtönből Galambos Lajos, aki azóta már több interjút is adott. Ennek során elmondta, mit érzett, amikor közölték vele, hogy hazamehet, egészen pontosan reintegrációs őrizetbe kerül. Hozzátette, már nagyon várták kint, megünnepelték, hogy szabadult. Reményei szerint már nem megy vissza, és a hátralévő éveiben szabad emberként élhet tovább, de egyelőre nyomkövetővel a bokáján mozoghat, és nem hagyhatja el a birtokát. Majd azt is elmondta, hogyan élte meg a börtönben eltöltött több mint egy évet, egyúttal elárulta, miért akar visszatérni oda.

De a trombitaművész a Borsnak is interjút adott, amely alatt egyebek mellett arról kérdezték, hogy családja a kedvenc ételeivel várta szabadulása után, köztük rántott hússal, ám korábban úgy lehetett tudni, megromlott egészségi állapota miatt csak pépesített ételt fogyaszthatott a börtönben is. „Persze, hogy ilyenkor az embert mindenfélével várják haza, ami kedves neki, de én semmit nem tudtam enni ezekből. Nekem gyomorműtétre van szükségem, amelynek a feltételei a reintegráció alatt teljesülni tudnak” – mondta. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

„A BV-s körülmények között a legjobb szándék és akarat ellenére sem volt erre lehetőség, mert ehhez kapcsolódnia kell egy másik beavatkozásnak is. Ehhez hosszabb idő kell és nyilván én szeretném ezt olyan orvosi csapatra bízni, akiket már korábbról ismerek” – jegyezte meg. Majd hozzáette: még mindig azt az étrendet követi, mint a rácsok mögött, leginkább a levesek híg részét fogyasztja. Arról már korábban is szót ejtett, hogy a rabtársaitól kapott hideget-meleget, ennek kapcsán most annyit fűzött hozzá:

„Amikor mentem ügyvédi beszélőre, az olyan volt, mint egy vesszőfutás. Szinte versenyeztek a rabok, hogy ki tud nagyobbat belém rúgni. Kérdezgették, hogy lekapcsoltam-e a lámpát és később ez fokozódott is. Nem volt jó, de azt gondolom, hogy egy ilyen helyen, ez természetes”. Mindemellett arról is faggatták, most, hogy hazatért, végzett-e valamiféle fejszámolást abban a tekintetben, hogy mennyibe került számára ez a nyolc év, mire a zenész azt a választ adta: „Sokba, nagyon sokba került, de a veszteségeimet nem is igazán az anyagi oldal határozza meg, még ha óriási is az összeg”.

„Jobb, hogy ezt nem számoltam ki és nem is akarom kiszámolni. A tartalékaimból élünk, azokat használjuk föl, illetve vannak passzív jövedelmeim is. (…) Hamarosan családi kupaktanácsot tartunk és eldöntjük, hogy mi legyen az ingatlanokkal, mit és mennyit tartsunk meg. Ebben a három gyermekemnek egyenlő szavazati joga van az enyémmel. Én már azt szeretném, ami nekik jó” – fogalmazott Galambos Lajos a Borsnak adott nyilatkozatában.

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Videón a Debrecen drámai veresége a Puskás Akadémia ellen

Még csak szerencséje sincs a Debrecennek, akik ha így folytatják tovább, a kiesés ellen kell küzdeniük, ami messze nem szerepelhetett a terveik között.