Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,283 $

Zelenszkij és Putyin után újabb elnökkel találkozott Orbán Viktor

Nem sokkal azután, hogy Orbán Viktor személyesen találkozott Ukrajna és Oroszország első emberével, az üzbég elnökkel tárgyalt.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (b) és Savkat Mirzijojev üzbég elnök kezet fog a Türk Államok Szervezetének (TÁSZ) csúcstalálkozója helyszínén az azerbajdzsáni Susában 2024. július 6-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Külföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Savkat Mirzijojev üzbég elnök szombaton kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel az azerbajdzsáni Susában, a Türk Államok Szervezete csúcstalálkozójának helyszínén, ahonnan korábban Szijjártó Péter jelentkezett be.

Az MTI azt írja, a felek megállapították, hogy a magyar-üzbég együttműködés látványosan fejlődött az elmúlt években. Évek óta fejlődik ez a kapcsolat, és azóta számos gazdasági projekt indult el a két ország között. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke elárulta, a szombati megbeszélésen újabb együttműködési pontokban állapodtak meg. Orbán Viktor nem egész 24 órával korábban Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott Moszkvában.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.