Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
61,996 $

Pár órán belül ismét elsodort egy embert a vonat, legutóbb Kisvárdánál

Alig pár órán belül újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, legutóbb Kisvárdánál sodort el egy embert a vonat.

...svg content...Fotó / Illusztráció: Mávinform
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számolhattunk be egy újabb súlyos vonatbalesetről, most pedig itt a következő hasonló incidens. A Mávinform beszámolója szerint a Záhonyból Debrecenbe 5:20-kor elindult vonat (6239) elsodort egy embert Kisvárdánál. Egyelőre nem ismertek a pontos körülmények, ahogyan az sem, hogy az elgázolt személy milyen sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés végéig – várhatóan reggelig – egy vágányon szünetel a vonatforgalom Kisvárda és Fényeslitke között. A történtek miatt 5-15 perccel hosszabb menetidőre kell számítani a Nyíregyháza-Záhony szakaszon. Miután a Záhonyból a Nyugati pályaudvarra 5:30-kor elindult Nyírség InterCity (IC 619) a gázolásban érintett vonat mögött haladt, jelenleg Kisvárda közelében várakozik, aminek jelentősen megnőhet a menetideje. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.