Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Schobert Norbi Jr. nagyon szerelmes, gyönyörű barátnője van

Schobert Norbi Jr. megfogta az Isten lábát a fiatal lánnyal, aki nemcsak értelmes és intelligens, hanem nagyon szép is.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sokan dicsérik Schobert Norbi Jr. barátnőjét, aki láthatóan odavan a fiatal fiúért, és ez visszafelé is igaz. Amikor valaki ennyire fiatalon lép komoly kapcsolatba, mindig fennáll annak a veszélye, hogy később elválnak egymás útjaik.

Ugyanakkor ellenpéldák is vannak, és láthatjuk, manapság a kor sem garancia, rengeteg idősebb ember van egyedül. Nehéz megtalálni a másik felünket, de ha sikerül, akkor küzdjünk azért, hogy megmaradjon. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Norbi és kedvese nemrég közösen mentek nyaralni, és láthatóan jól érzik magukat. Számos programon vesznek részt, járják a világot, ez egy régi tervük volt. Talán emiatt sem szerepelnek idén a Nyerő Párosban, ami nagyon feküdne számukra.

Arra már most fogadni mernénk, hogy jövőre ott lesznek, hacsak nem lesz a TV2-nek egy olyan műsora, amiben ketten szerepelhetnek. Szóval igen, egyelőre minden remekül alakul közöttük, és a fotók is csak azt bizonyítják, dúl a szerelem közöttük.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!